Джема Колинс разкри, че се е подложила на процедура за

...
Джема Колинс разкри, че се е подложила на процедура за
Коментари Харесай

Джема Колинс „няма камилски пръст“, докато описва „дизайнерска вагина“ за 2 хиляди британски лири

Джема Колинс разкри, че се е подложила на процедура за 2000 английски лири, с цел да получи „ дизайнерска вагина “, която я направи да наподобява „ съвършена за филм “.

43-годишната някогашна звезда от Towie разкри за несигурността на тялото си и по какъв начин се е подложила на вагинална процедура, която й е коствала £2000. Смята се, че звездата е получила нехирургично подмладяване, което употребява лазерни енергийни талази за стесняване на региона на срамните устни. Нейният резултат беше „ дизайнерска вагина “, която се отърва от всяка диря от „ камилски пръст “.

Джема за първи път разиска дизайнерската си вагина с приятеля Боби Норис по време на кола маска за бикини през 2015 година Тя изясни: „ Аз Всъщност се гордея, че съм супер уверена, тъй като знам, че имам дизайнерска вагина. "

И в нов подкаст тя загатна, че няма " камилски пръст " по време на диалог за папараците - за които тя твърди, че един път сподели, че има камилски пръст на една от фотосите, на които са създали нея. Тя сподели: „ Нямам камил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР