Джема Колинс разкри, че не е носила сутиен“, когато годеникът

...
Джема Колинс разкри, че не е носила сутиен“, когато годеникът
Коментари Харесай

Джема Колинс плаче „Нямах сутиен“, докато разкрива подробности за годежа с Рами Хауаш

Джема Колинс разкри, че „ не е носила сутиен “, когато годеникът й Рами Хауаш си облече подобен коляно, с цел да й предложи брак.

Бившата звезда от The Only Way Is Essex, 43, беше шокирана, когато Рами, 49, й предложи брак по време на вечеря на свещи на плажа на Малдивите. Джема си намерения, че дуото просто е на сантиментална вечеря, когато тя беше сюрпризирана да види, че той в действителност й предлага брак.

Оттогава Джема показа специфичния миг с почитатели в обществените медии, като звездата написа: „ А доста хубав миг, който желаех да споделя с всички вас. В момента съм издухан и в цялостен любовен балон. Искам всички да знаете, че вселената постоянно ще ви води при този, с който желаете да бъдете. Ако сте необвързани, това Свети Валентин прегърни времето си, прегърни себе си, тъй като един ден ЩЕ БЪДЕШ.

„ Той/тя … те/те ИДВАТ за Върховен административен съд, тъй че живейте живота си и просто се доверете на процеса и девойки, нямах визия Нямах грим! без сутиен!!!! Не знаех, че се снима, мислех си, че вечер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР