Джема Колинс не можа да скрие емоциите си, когато разкри,

...
Джема Колинс не можа да скрие емоциите си, когато разкри,
Коментари Харесай

Джема Колинс в сълзи заради крайъгълен камък за загуба на тегло само за една седмица, когато плановете за сватба започват

Джема Колинс не можа да скрие страстите си, когато разкри, че е изгубила камък за една седмица, до момента в който празнуваше третия си годеж.

43-годишната звезда от Diva Forever - която се надява да се омъжи за предприемача Рами Хауаш тази година - сподели, че е отслабнала с нов хранителен проект, който не включва " енергични извършения ".

The GC, която закупи популярност с TOWIE, промени метода си на живот, като работи с бодибилдъра Eddie Abbew и се концентрира върху диета с високо наличие на протеини, която включва цели храни и по-малко въглехидрати. Обяснявайки по какъв начин към този момент се е трансформирала през първата седмица, Джема разгласява в Instagram: „ В потрес съм, пристигнах да видя Еди преди седмица и преди малко се върнах на кантара и смъкнах 13,8 паунда, съвсем камък. Точно под камък за седмица. Разплаках се, погледнах те [Еди] и си споделих: „ Съжалявам, по този начин ли е? “ Без енергични извършения, без тренировки по 8 часа дневно. "

Видимо горделив, Еди попита: „ Бил ли си в миналото гладен? “ " Не! ", отвърна Джема. „ Остър с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР