Джема Артъртън, заедно с част от останалите си колеги в

...
Джема Артъртън, заедно с част от останалите си колеги в
Коментари Харесай

Актрисата Джема Артъртън за ролята си на Поли в "King`s Man: Първа мисия"

Джема Артъртън, дружно с част от останалите си сътрудници в актьорския състав на дълго чаканата предистория на " Kingsman " – филмът " King’s Man: Първа задача ", прекарват безкрайни часове в образование и тренировки за физическите провокации в лентата, чието деяние се развива най-вече по време на Първата международна война. " King's Man: Първа задача " ни води в Англия и споделя за кървавото начало на именитата организация Kingsman. Филмът ще ни направи очевидци на епична борба сред силите на положителното и злото, каквато не сме виждали досега - след триумфа на първите две елементи ( " Kingsman: Тайните служби ", 2014 и " Kingsman: Златният кръг ", 2017), отпред на " King's Man: Първа задача " още веднъж застава режисьорът и сценарист Матю Вон.

Освен Джема Артъртън звездният актьорски състав на кино лентата включва Ралф Файнс, Рис Ифанс, Харис Дикинсън, Джимон Унсу, Матю Гууд, Том Холандър, Даниел Брюл, Чарлс Данс и други. Ето какво показа актрисата за присъединяване си в " King's Man: Първа задача " в изявление, извънредно предоставено на Ladyzone.bg от " Форум Филм България ".

Как минаха за вас фотосите на " King’s Man: Първа задача "?

Наистина ми харесаха. Прекарах си доста добре и мисля, че това е по този начин, тъй като екипът е в действителност добър. Имам поради всички, които са забъркани - всички артисти са върхът, както и режисьорът Матю Вон. Наистина ми беше прелестно да работя по този начин. Моята героиня също е доста занимателен персонаж, а екипът е тим в същинския смисъл на думата. Има приятелско отношение и прелестно чувство на снимачната площадка, което е в действителност значимо.

Джема Артъртън в кадър от "King`s Man: Първа задача "

Бихте ли ни разказали малко повече за вашата героиня?

Играя героиня, наречена Нани Уоткинс - или Поли. Поли е бавачка на Конрад, тъй че тя го е отгледала и е нещо като началник на всички, в това число на Оксфорд, изигран от Ралф Файнс. Тя е доста строга и не толерира никакви нелепости. Тя е най-умната от всички, само че като се изключи че е доста интелигентна, е и извънредно занимателна. Истинска умница е, само че защото е прислуга и част от личния състав, тя е от друг обществен генезис - от работническата класа. Произхожда от северната част на Англия, тъй че не изпъква с грациозност. В този филм има доста джентълмени и представители на висшето общество, само че е малко по-прагматична. И тогава разбираме, че тя не е просто бавачка - тя е неразделна част от именитата шпионска организация Kingsman. И е доста добре подготвена да стреля и да разсекретява кодове. Така че по време на кино лентата излиза наяве, че е скришен сътрудник под прикритие.

Значи Поли е отгледала Конрад?

Тя е нещо като майка на Конрад. Историята се развива сред 1914 и 1919 година, тъй че това е началото на Първата международна война и интервала след нея. От кино лентата също научаваме, че Поли е един от създателите на организацията Kingsman. Тя е дясната ръка на Оксфорд (изигран от Ралф Файнс) и е отлична снайперистка, умела разбивачка на кодове и мозъкът зад интервенцията. Работи под прикритие като бавачка и има мрежа от прислужници, които също работят под прикритие за Оксфорд. Бих споделил, че този филм е друг от истинските филми " Kingsman ".

С какво?

Тъй като историята във кино лентата се развива по време на Първата международна война, това й придава доста по-сериозен и трагичен декор. Определено към момента го има детайлът на развлечение и искра на Матю Вон. Виждаме Распутин, който е изигран от Рис Ифанс, има голям брой комедийни моменти с него – ярки и откачени моменти, само че въпреки всичко ядрото на историята е доста по-сериозно и вълнуващо. И Ралф способства за това - той внася тежест с ролята си.

Каква беше вашата първична реакция, когато Матю Вон ви потърси за ролята?

Прочетох сюжета и в действителност харесах героинята. Матю ми го показа с думите: " Винаги съм желал да направя филм с момиче на Бонд ". Това ме накара да обърна внимание на ролята. И след това той сподели: " След това ще има още един филм ", който мисля, че може би ще се развива през 30-те години на предишния век. Така че тези герои ще се появят допълнително филми, в случай че този се получи добре. Така че това беше завладяващо и доста вълнуващо.

Трябваше ли да упражнявате за ролята?

Да, трябваше да го върша и в действителност ми хареса. Участвала съм в доста каскади преди, а в този филм в действителност имам единствено малко. Но в случай че има следващ филм, Матю Вон ми е заречен да вземам участие в доста повече (смее се). Наистина ми хареса. Трябваше да работя с екипа на каскадьорите, който до момента е работил по всички филми " Kingsman " и те са страхотни. Освен това трябваше да работя с някогашен боен на име Тони, който ме научи по какъв начин да наподобявам по този начин, като че ли в действителност мога да изстрелвам добре. Той сподели, че постоянно във военните филми вижда хора, които имат оръжия, само че ги употребяват по метод, който наподобява готино в сцените, само че не постоянно е верен.

Вижте повече за Джема Артъртън и " King's Man: Първа задача " в.
https://ladyzone.bg/laifstail/lica/ekskluzivno-dzhema-artertan-za-roljata-si-na-poli-v-king-s-man-parva-misija.html
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР