Джеф и Макензи Безос не са подписали предбрачен договор. Това

...
Джеф и Макензи Безос не са подписали предбрачен договор. Това
Коментари Харесай

Джеф Безос направил жестока грешка като се женил, сега ще брои милиарди за развода

Джеф и Макензи Безос не са подписали предбрачен контракт. Това значи, че при развода те ще разделят на половина цялото имущество на най-богатия човек на света, оповестява tmz.com, базирайки се на свои източници, написа Блиц.

 
Двойката ще подаде документи за бракоразвод във Вашингтон, където работят общите закони, т.е. цялото имущество, добито по време на брака, ще се дели 50 на 50.
 
Когато двамата се оженили през 1993 година – 6 месеца откакто почнали да излизат, Джеф не бил даже милионер. Такъв той станал чак през 1997 година, само че тогава концепцията да бъде най-богатия човек на света била единствено далечна фантазия.
 
Разделянето на имуществото ще бъде извънредно усложнено. Освен парите в брой, семейство Безос има парцели повече и от барони – на повърхност от 1600 кв. км, което ги прави вторите най-големи притежатели на земя в Съединени американски щати. Оценяването на толкоз доста земя е комплицирана задача.

Джеф Безос има връзка с телевизионната водеща Лорън Санчез, която е разграничена със брачна половинка си Патрик Уайтсел. Според източници на изданието, Джеф и Лорън са почнали да се виждат през втората половина на 2018 година, откакто се разделили с половинките си. Лорън и сътрудникът на гении Патрик също са в развой на бракоразвод.
 
Патрик и Макензи знаели за аферата на съпрузите си. Ситуацията е много неловка, защото двете фамилии били доста близки от най-малко 10 години.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР