Джеф Безос посочи точната дата за предварително обявеното си напускане

...
Джеф Безос посочи точната дата за предварително обявеното си напускане
Коментари Харесай

Безос ще предаде управлението на Amazon на Анди Джеси

Джеф Безос уточни точната дата за авансово оповестеното си овакантяване като основен изпълнителен шеф на учредената от него Amazon: 5 юли. Това е денят, в който Анди Джеси, актуалният основен изпълнителен шеф на платформата Amazon Web Services, ще поеме ръководството над колоса в електронната търговия.

Наричайки датата „ сантиментална “. Безос означи по време на годишното заседание на акционерите на компанията в сряда, че 5 юли 1994 година е датата, на която Amazon.con Inc е записана в щата Вашингтон. Джеси сподели, че се усеща подготвен, с цел да се оправи с предизвикването и поверената му отговорност.

„ Той е в Amazon съвсем толкоз дълго, колкото и аз, и е извънреден водач “, сподели Безос по време на събранието на акционерите.

Безос за първи път разгласи напускането си през февруари като част от тримесечния доклад за приходите на Amazon за последното тримесечие на 2020 година След това той ще бъде изпълнителен ръководител на борда на Amazon, като се чака да резервира позицията си, съгласно някои анализатори, най-малко едно десетилетие. Разбира се, хора като Безос са надалеч от предсказуемото, тъй че следва да разберем в каква персонална посока ще поеме той, както и накъде Джеси ще поведе Amazon.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР