Джеф Безос, основателят на гиганта Амазон“, обвини компанията, която издава

...
Джеф Безос, основателят на гиганта Амазон“, обвини компанията, която издава
Коментари Харесай

Джеф Безос обвини издателите на американско списание в опит за изнудване

Джеф Безос, създателят на колоса „ Амазон “, упрекна компанията, която издава списанието " Нешънъл Инкуайърър ", че го е заплашила с стартирането на негови интимни фотоси, в случай че не разгласи обществено, че материалите за него в таблоида не са политически стимулирани.

" Ако аз в моята позиция не мога да се опълчва на този жанр изнудване, по какъв начин ще могат да го създадат елементарните хора? " - с тези думи Джеф Безос афишира в своя блог решението си да разкрие истината, вместо - по думите му - да капитулира пред шантажа. В поста в детайли е разказана цялата история, почнала преди месец. Тогава Безос и брачната половинка му Макензи оповестиха, че поставят завършек на 25 годишния си брак. Часове по-късно " Нешънъл инкуайърър " разгласява публикация за извънбрачна спекулация на Безос с негови персонални известия. Основателят на „ Амазон “ стартира неотложно следствие на приключването на информация. И резултатите от него, демонстрират, че има " съществени опасения ", че офанзивата е " политически стимулирана ".

 Най-богатият човек в света Джеф Безос упрекна американско издание в шантаж Най-богатият човек в света Джеф Безос упрекна американско издание в шантаж
Най-богатият човек в света Джеф Безос упрекна американско издание в изнудване. Основателят на колоса Амазон заяви, че става дума за "Нешънъл Инкуайър...

Това кара компанията-издател да работи.

Чрез юрист тя заплашва Безос, че ще бъдат оповестени негови интимни фотоси с телевизионната водеща Лорън Санчес, с която имал връзка, в случай че не спре следствие за това по какъв начин са се сдобили с чувствителанта информация. В поста си Безос загатва, че шефът на компанията, издаваща " Нешънъл инкуайърър " е непосредствен другар на президента Доналд Тръмп.

И продължава, като притежател на „ Вашингтон пост “, изданието е измежду критиците на американския държавен глава, очевидно съм си основал могъщи врагове, измежду които и президентът, написа Безос. Що се отнася до репутацията му - той е безапелационен, че не желае негови интимни фотоси да бъдат общо притежание, само че би предпочел да не взе участие в съмнителните практики на " Нешънъл инкуайърър ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР