Джеф Безос и Илон Мъск поздравиха Ричард Брансън за успешния

...
Джеф Безос и Илон Мъск поздравиха Ричард Брансън за успешния
Коментари Харесай

Джеф Безос и Илон Мъск поздравиха Ричард Брансън

Джеф Безос и Илон Мъск поздравиха Ричард Брансън за сполучливия полет до ръба на космоса, съобщи ТАСС.

Безос , който на 20 юли би трябвало да излети в космоса, поздрави Брансън и в Instagram написа, че "очаква с неспокойствие да стане член на галактическия туристически клуб ".

Основателят на “ Спейс Екс Илон Мъск насочи своя привет в Twitter . "Моите поздравления, прелестен полет ", написа той.

Congratulations, beautiful flight!
— Elon Musk (@elonmusk)
В неделя Ричард Брансън стана първият милиардер, който доближи границата на космоса и сполучливо се завърна на Земята, предадоха международните организации. На борда на галактическия аероплан " Юнити- 22 ", изхвърчал от базата "Спейспорт Америка " в Ню Мексико , бяха още петима души - двама водачи и трима висши чиновници на " Върджин галактик ".

"От детството си мечтаех да полетя в космоса, само че почтено казано, нищо не може изцяло да ви приготви за гледката, която се разкрива към Земята от космоса. Това беше нещо вълшебно ", съобщи Ричард Брансън след полета.

Компаниите " Върджин галактик " на Ричард Брансън , " Блу произход " на Джеф Безос и " СпейсЕкс " на Илон Мъск си съперничат на зараждащия се пазар за галактически туризъм.

"Тук сме, с цел да създадем космоса по-достъпен за всички. Искаме да създадем идващото потомство мечтатели астронавтите на днешния и утрешния ден. Всички ние на този стадий преживяхме най-изключителното събитие и ще се радваме, в случай че някои от вас също го създадат. Ако в миналото сте имали фантазия, в този момент е моментът да я осъществите ", сподели Брансън на конференцията след полета.

Компанията " Върджин галактик " възнамерява два спомагателни тестови полета, преди да стартира да предлага постоянни търговски полети през 2022 година

Вижте още:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР