Джебчийки откраднаха 600 лева и дебитна карта от чантата на

...
Джебчийки откраднаха 600 лева и дебитна карта от чантата на
Коментари Харесай

Джебчийки откраднаха 600 лв. от жена в мол

Джебчийки откраднаха 600 лв. и дебитна карта от чантата на жена, която пазарувала в столичен мол за първия образователен ден на децата си. Камери в един от магазините са запечатали кражбата. 

„ Две девойки са ме следели, разглеждали са някакви блузи и през това време едната ми е отворила раницата и ми е извадила портмонето. Правили са заслон от едната и от другата страна. Вътре имах 600 лв. и две банкови карти. След като отидох на касата, разбрах, че ми няма портмонето. Беше огромен потрес. Не съм ги усетила и не съм ги видяла “, описа пострадалата Даниела Димитрова.

Даниела Димитрова подава тъжба в полицията. Тя моли и чиновниците в магазина да върнат записите от камерите и се оказва, че фактически дамата е ограбена там.

„ След като отидохме в Министерство на вътрешните работи им споделих, че имам доказателство. Те не пожелаха да го видят, описахме жалбата и ми споделиха, че до три дни иска ми се обадят. Казахме на защитата в мола, че има обир, те не обърнаха внимание и споделиха отидете да си спирате картата “, добавя Даниела Димитрова пред бТВ.

На прага на първия образователен ден дамата остава съвсем без финансови средства.

„ Ще отида да си извадя най-малко персонална карта, с цел да мога да изтегля пари и да изпратя децата на учебно заведение. Най-много желая да ми се върнат документите “, споделя Даниела и приканва да има повече защита в магазините и да се обръща по-голямо внимание на такива случаи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР