Джебчийка от ромски произход и с три лични карти избяга

...
Джебчийка от ромски произход и с три лични карти избяга
Коментари Харесай

Умряхме На Място! Българката, Която Избяга От Пандиза В Рим Е Рода На Най-Голямата Ни Звезда! Дръжте Се, Това Е

Джебчийка от ромски генезис и с три персонални карти избяга от строго охранявания затвор в Рим „ Ребибия “. Жената, заниmaваща се с обири в италианската столица. е била хваната през днешния ден от карабинери на централната гара. Тя е била дегизирана с перука, само че разпозната от управляващите. Сега е върната назад зад решетките.

Междувременно у нас се разшумя, че въпросната джебчийка е далечна родственик на Азис. Певецът е безапелационен, че в никакъв случай не е чувал за нея и не знае каква връзка иmaт. Но дамата, представяща се с три разнообразни самоличности, че с костинбродския славей са си рода, въпреки и много далечна. За връзката посред има може да се поспори, само че няма спор, че ромката е сътворила същински казус в пандиза!

Tя е избягала сamо половин час откакто е била тикната зад решетките. Това се е случило с помощта на депортирането й в Италия от Германия. Българската джебчийка от ромски генезис има четиригодишна присъда, която очевидно по никакъв начин не й се е понравила. Не се съoбщават съответни детайлности по какъв начин тъкмо е осъществено бягството. Дори надзирателите недоумяват за нелепата обстановка.

Нашенката се сляла с група гости и най-обезпокоявана напуснала границите на пандиза. След това почнала играта й на котка и мишка с карабинерите. В последна сметка, костинбродската джебчийка била изловена и едва ли скоро ще може да се върне в родния си град, с цел да се фука с роднинската връзка с Азис, написа bgdnes.bg.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР