Джазовият барабанист Борислав Петров представя в Сценична треска новия албум

...
Джазовият барабанист Борислав Петров представя в Сценична треска новия албум
Коментари Харесай

Tin Men and the Telephone с уникален интерактивен концерт в София и на Капана фест в Пловдив

Джазовият барабанист Борислав Петров показва в " Сценична тресчица " новия албум на холандското си трио Tin Men and the Telephone - новаторски интерактивен план с политически послания. Концертът ще се състои в " Червената къща " - център за просвета и диспути на ул. " Любен Каравелов ", на 29 и 30 май.
Проектът е комплициран, само че доста логичен. Подобно нещо не сме виждали на българска сцена. Атестат за качеството е присъединяване на фамозния холандски " Метропол оркест " в албума на триото, което има доста награди и се радва на почитание и интерес освен измежду артистичните среди в Холандия.
Ето част от поканата: Можете да видите концепциите си в деяние по време на концерта на холандското трио Tin Men and the Telephone. Tриото е в България, с цел да показа новия си албум World Domination, volume 1: FURIE: един занимателен взор върху популизма и подправените вести. Чрез мобилното приложение на групата Tinmendo ще можете онлайн да гласувате за отвличането на водачи като Доналд Тръмп, Владимир Путин или Ким Чен-ун, които извънземната омиротворителна мощ FURIE да изпрати с ракета на изгнание на други планети. Ще бъдете поканени и групово да композирате нов международен химн, който музикантите ще изсвирят на място, и доста други, не по-малко странни и занимателни неща. Шоуто е на процедура първият в света изцяло интерактивен джаз концерт. Публиката въздейства върху съвсем всеки аспект на шоуто посредством мобилното приложение, което действа като отдалечено.
Можете да чуете част от албума и да дадете хрумвания за похищение още в този момент тук, като кликнете върху извънземното в долния десен ъгъл на tinmendo.com/furie/.
На 30 май групата ще организира работилница за тези, които желаят да схванат какви технологии стоят зад шоуто и по какъв начин тъкмо работят. Вижте повече ТУК.

За да поддържате връзка с триото по време на шоуто, би трябвало да свалите безплатното приложение Tinmendo.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР