Джай от Емердейл най-накрая научи истината за истинските мотиви на

...
Джай от Емердейл най-накрая научи истината за истинските мотиви на
Коментари Харесай

Джай уби ли Амит на Емердейл и мъртъв ли е? Съдбата на Амит Шарма е „запечатана“ след огромни сцени

Джай от Емердейл най-сетне научи истината за същинските претекстове на татко си Амит – и това, което докара до смъртоносни последици.

Тази вечер почитателите гледаха на до момента в който Джай се изправя пред същинския си татко Амит Шарма по отношение на това, което е направил на неговия осиновен татко Риши Шарма. Риши умря, откакто падна по стълбите в деня на сватбата на сина си Джай, само че по-късно беше доказано, че Амит фактически е бил там и е бутнал Риши надолу по стълбите и до гибелта му, което е довело до опустошаване за Джай и фамилията му.

Amit продължи да остава в селото, като Jai най-сетне осъзна истината за татко си нощес. Той наблюдава Амит и го видя да предава парите от Хида на дама на име Дий, на която дължеше доста повече пари.

По-късно той се върна в ресторанта и сподели, че е бил атакуван от трима бандити, които взе парите, само че несъмнено Джай знаеше истината и че той е излъгал за това, което в действителност се е случило. Той отиде при Ерик и го помоли за помощ, с цел да потвърди, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР