Джъстин Тимбърлейк е изневерил на Камерън Диас със зайче на

...
Джъстин Тимбърлейк е изневерил на Камерън Диас със зайче на
Коментари Харесай

Еротичният модел Зоуи Грегъри: Джъстин Тимбърлейк изневери с мен на Камерън Диас

Джъстин Тимбърлейк е изневерил на Камерън Диас със зайче на " Плейбой ", до момента в който двамата са били към момента при започване на връзката си, разкри персонално еротичната моделка.

Зоуи Грегъри, която се преместила да живее в известното имение на Хю Хефнър в Лос Анджелис през 2001 година, споделя, че се е " забила " с изпълнителя на Sexy Back в известната пещера в парцела, откакто преди този момент двамата се срещнали на едно от емблематичните Плейбой празненства.

В изявление английският модел, която в този момент е на 49 години, споделя, че Тимбърлейк в началото ѝ се дърпал, казвайки, че излиза със звездата от " Ангелите на Чарли ".

Но когато Грегъри му припомнила, че приятелката му " не е с теб в този момент ", той се съгласил да се съблече по къси панталони и да скочи с нея в закрития басейн на Хю Хефнър.  " Не съм правила секс с него, само че се целувахме и се натискахме ", описа още " зайчето ".

Разкритията на Грегъри може да се окажат смущаващи за артиста. 43-годишният Тимбърлейк беше прочут като огромен коцкар преди да се ожени за актрисата Джесика Бийл и да има две деца.

Миналата година някогашният фронтмен на NSYNC стана обект на избухливи обвинявания, когато някогашната му половинка Бритни Спиърс разкри в записките си, че той я е насърчил да направи аборт по време на тяхната злощастна връзка.

Самата Зоуи пък преди време разкри, че бишият избраник на Джей Ло - Алекс Родригес, ѝ е писал провокативни смс-и, в които я е молил за голи фотоси. Това се случило малко преди да изиска ръката на латината.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР