Джъстин Съдейкис може и още да си блъска главата над

...
Джъстин Съдейкис може и още да си блъска главата над
Коментари Харесай

Защо Оливия Уайлд е по-щастлива от всякога

Джъстин Съдейкис може и още да си блъска главата над въпроса за какво се случи раздялата сред него и Оливия Уайлд, само че по всичко проличава, че тя е изцяло наясно за себе си.
 Джейсън Съдейкис, раздялата с Оливия Уайлд и какво призна за нея пред GQ
Има ли отговорен за раздялата на Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис

Какво споделя артистът

37-годишната актриса и режисьор е на корицата на януарския Vogue, в който споделя за кино лентата си Don`t Worry Darling с присъединяване на Хари Стайлс.

В изявлението за списанието Уайлд разяснява връзката си с 27-годишния Стайлс, с който явно не могат да скрият химията посред им.

" Когато си в действителност благополучен, няма значение какво мислят непознатите за теб ", споделя Уайлд, за която всичко, което има значение е, какво е същинско, какво обича и кого обича. " Аз съм по-щастлива от всеки път ", декларира тя и признава, че се усеща прелестно да усеща това.

Нещо повече, Оливия Уайлд счита, че персоналното благополучие и оказва помощ в развъждането на двете ѝ деца от връзката с Джейсън Съдейкис. " Родителството те принуждава да бъдеш почтен за това по какъв начин живееш живота си, споделя тя. " Те го усещат. Толкова са интуитивни. Идеята, че можете да подмамите децата си да си мислят, че сте щастливи, е нелепа ", безапелационна е тя.

А що се отнася до Хари Стайлс, още преди Уайлд е споделяла, че харесва погледа му към мъжествеността, напомня People.
 Оливия Уайлд, Хари Стайлс и какво разкрива занимателно видео в TikTok
Какво разкриха почитатели за Оливия Уайлд и Хари Стайлс

Някои хора не спят

" За мен той е доста съвременен и се надявам, че тази убеденост като мъж, която Хари носи - лишена от всевъзможни следи от токсична неустрашимост - е показателна за неговото потомство и затова за бъдещето на света. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР