Джъстин Ройланд, един от създателите на Rick and Morty и

...
Джъстин Ройланд, един от създателите на Rick and Morty и
Коментари Харесай

Създателят на Rick and Morty беше освободен от създаденото от него студио

Джъстин Ройланд, един от основателите на Rick and Morty и създател на Squanch Games, студиото зад занимателното шутър премеждие в Космоса High on Life, към този момент не е част от своето студио. За оставката му беше обявено в Twitter профила на Squanch Games. Наскоро Ройланд беше упрекнат в практикуване на домашно принуждение, което ще го изключи, както от гейм студиото, по този начин и от Rick and Morty, предава Eurogamer. За това, че Ройланд няма да работи по „ Рик и Морти “ оповестиха от американската компания зад анимацията Adult Swim. Филмчето ще продължи да се излъчва. Ройланд отговаряше за озвучаването и на двамата съществени персонажа и се чака да се назначат нови хора или човек за тях. Обвиненията за домашно принуждение водят началото си от 2020. Ройланд упорства, че е почтен по тях.

Що се отнася до „ Рик и Морти “, то поредицата е в своя шести сезон, като има поръчка за още няколко, по които към този момент ще работи другият от основателите на сериите – Дан Хармон. High on Life излезе в края на предходната година и се одобри нееднозначно, както от геймърите, по този начин и от медиите, въпреки че играта се трансформира в същински шлагер в абонаментната платформа на Microsoft Game Pass, разясняват от английското издание.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР