Джъстин Мон, който е обвинен в обезглавяването на баща си

...
Джъстин Мон, който е обвинен в обезглавяването на баща си
Коментари Харесай

НАРУШЕНИЕ: Джъстин Мон, който „обезглави баща си и показа главата си в YouTube“, сега е изправен пред обвинения в тероризъм

Джъстин Мон, който е упрекнат в обезглавяването на татко си и проявлението на отсечената глава във видеоклип на ужасите в YouTube, в този момент е изправен пред нови обвинявания за тероризъм.

Окръжната прокуратура на окръг Бъкс повдигна спомагателни обвинявания против него, до момента в който той към момента е изправен пред обвинявания в ликвидиране първа степен, владеене на инструмент за закононарушение и корист с мъртвец по отношение на гибелта на татко си Майкъл Мон на 30 януари.

Обвиненията включват три обвинявания за тероризъм, две спомагателни обвинявания за владеене на инструмент за закононарушение, както и един обвиняване за обир и няколко обири и заплахи- свързани закононарушения.

14-минутен видеоклип, качен в YouTube, показващ по какъв начин Джъстин взема отсечената глава на татко си, увита в найлонов плик и вътре в железна кофа.

В рамките на обширния монолог, сниман в записа Мон се застъпва за целенасоченото ликвидиране на федерални служащи, като загатва, че татко му, дълготраен чиновник на Инженерни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР