Джъстин и Хайли Бийбър са една от най-любимите двойки в

...
Джъстин и Хайли Бийбър са една от най-любимите двойки в
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър сподели защо още нямат деца с Хайли, както и от кого зависи

Джъстин и Хайли Бийбър са една от най-любимите двойки в света на шоубизнеса. Двамата имат милиони почитатели, които им подражават и желаят да бъдат като тях.

Млади, сполучливи и доста влюбени, Джъсти и Хайли скоро отпразнуваха две години от сватбата си. Много се изписа първоначално, че връзката им е изцело за реклама, само че най-малко за момента нещата въобще не наподобяват такива.

Виж още:

26-годишният артист и 24-годишната моделка са щастливи, само че явно не бързат да станат трима. Бийбър показа в свое изявление, че мечтае един ден да бъде татко на доста деца, само че какъв брой тъкмо... зависи напълно от желанието на неговата брачна половинка.

Джъстин не желае да я притиска, тъй като това е сериозна крачка за всяка двойка. Вярва обаче, че рано или късно това ще се случи, освен когато той желае, а когато самата Хайли е подготвена.

В изявление за Елън Дедженеръс Бийбър искрено съобщи, че всичко зависи от Хайли.

" Бих желал да основа дребен клан, само че това е нейното тяло и всичко зависи от нея. Мисля, че тя желае две ", споделя Джъстин в шоуто на Елън и добавя: " Хайли също има цели, които са значими за нея като жена. Не мисля, че тя е подготвена в този момент за родител, само че това е добре ", показа още артистът. Припомняме, че двамата се познават от 2009 година, само че едвам през 2015 година стартира да излиза наяве, че сред двамата има нещо доста повече от другарство. Двамата подписаха брак през 2018 г. 

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/haileybieber/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР