Джъстин Хартли вече играе ролята на оцелял вълк-единак ​​в новия

...
Джъстин Хартли вече играе ролята на оцелял вълк-единак ​​в новия
Коментари Харесай

Колегите на Джъстин Хартли от „Това сме ние“ ще направят ли епизодични роли в „Tracker“?

Джъстин Хартли към този момент играе ролята на оживял вълк-единак ​​в новия си сериал „ Tracker “ – първата му основна телевизионна роля след шест сезона на сълзливата фамилна драма на NBC „ This Is Us “ (2016-2022).

„ Това е друг тип роля за мен, връщайки се към моите екшън корени. Не съм го правил от доста време. Това някак ми липсваше и жадувах да направя още няколко каскади и повече екшън, и съумях да го направя “, сподели 47-годишният Хартли пред The ​​Post.

„ Екшън корените “ на Хартли включват ролята му на Оливър Куин /Зелената стрела в „ Смолвил “ и водач на „ Аквамен “, който в никакъв случай не е бил излъчен.

„ Първото нещо, което ме притегли в [„ Tracker “] е героят, който играя. Мисля, че той е завладяващ и нещо, което в никакъв случай до момента не съм виждал по малкия екран “, сподели той за сериала, чиято премиера ще бъде на 11 февруари по CBS след Super Bowl LVIII.

„ Прочетох книгата и си помислих: „ Този ​​герой би трябвало да има лично телевизионно шоу. “ В комбиниране с обстоятелството, че [продуцентът н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР