Джъстин Бийбър публикува снимка в Instagram, след която последва вълна

...
Джъстин Бийбър публикува снимка в Instagram, след която последва вълна
Коментари Харесай

Феновете пощуряха след снимка на Джъстин и Хайли Бийбър: "Очаквате бебе?"

Джъстин Бийбър разгласява фотография в Instagram, след която последва вълна от мнения и поздравления. В мненията под фотографията почитатели започнаха да пишат " Чакай, какво? ", " Мама и баща? ", " Очаквате бебе? ", " Осиновете ме ".

Причината е, че артистът разгласява обща фотография с жена си Хейли Бийбър, като под нея написа " Мама и баща ". В коментар под чернобелия кадър обаче, Хейли написа eдно допълнение:

" Мисля че, може би, би трябвало да смениш надписа с " Мама и баща на куче ", преди някой да се обърка ". Съпрузите са споделяли, че не бързат още с децата, само че очевидно почитателите чакат точно такава вест. 

Виж още: Любовта им отива: Романтичните пътешествия на Ина Гаярдо и Венелин Кондаков

Припомняме, че скоро се появи клип в мрежата, който провокира много остри реакции против Джъстин. Кадрите бяха напревени след осъществяване на Джъстин в клуб в Лас Вегас и провокираха редица мнения. На клипчето се видя по какъв начин 26-годишният музикант крещи на жена си.

Предположенията обаче бяха, че не ставало въпрос за скандал, а за говорене на висок звук, тъй като към тях е било доста шумно. Хора, които са участвали на момента обявиха също, че Бийбър не е крещял на половинката си, с която са женени от към този момент две години.

Виж още: Тинчето и Миро от " Един за различен " стягат сватбата, чакали 6 часа по бутици 

Видеото стана толкоз известно, че принуди Хайли да разяснява обстановката в Инстаграм. Красавицата разгласява обща фотография с Бийбър, на която се целуват и прегръщат, а към нея е написала, че си спомня за хубавите моменти, които са имали във Вегас. Към фотото тя бе споделила текст, с който прикани хората да не имат вяра на спекулации и клюки.

Виж още: Сейшели, Гърция и Китен! Къде откриха летния сезон известните българи тази година?

Изображение: https://www.instagram.com/justinbieber/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР