Джъстин Билтън и неговия 70-годишен баща са се оказали в

...
Джъстин Билтън и неговия 70-годишен баща са се оказали в
Коментари Харесай

Бягство от пъкъла! Баща и син се измъкват живи от страшен горски пожар с автомобил

Джъстин Билтън и неговия 70-годишен татко са се оказали в центъра на горски пожар в националния парк Глейшер в американския щат Монтана. Мъжете спали в гората на палатка, само че на сутринта, събуждайки се, те видели, че цялата гора към тях е в пламъци, написа в. " Сън "

Бащата и синът стигнали до извода, че единственият им късмет за избавление е да се опитат да избягат през пожара с автомобила си. Това е доста рисково начинание, което обаче Джъстин решил да снима с камера.
На фрагментите се вижда и чува по какъв начин бащата и синът разискват, дали ще съумеят да се измъкнат живи от огъня и дали ще се взриви колата. Към края на клипа нервите на двамата не устоят и те почват да се псуват като каруцари.


За тяхно злощастие пътят им за бягство се оказал блокиран от паднали горящи дървета. Наложило се мъжете да се връщат назад в огъня. Те съвсем били изгубили вяра за избавление, когато шансът най-сетне им се усмихнал - до езеро те били видяни от спасители с лодка. А малко, откакто бащата и синът се избавили, огънят съумял да доближи до лагера им и да взриви автомобила им.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР