Джарел Милър е най-вероятният съперник на носителя на четири от

...
Джарел Милър е най-вероятният съперник на носителя на четири от
Коментари Харесай

Джошуа срещу Милър, Уайлдър пак с Фюри

Джарел Милър е най-вероятният противник на носителя на четири от поясите в тежка категория Антъни Джошуа. Голямото бебе, както е прочут американецът, разкри, че е получил оферта за мача на първенеца на 13 април на стадион „ Уембли “.
„ Този път предлагането е с усъвършенствани условия – съобщи Милър, който предишното лято отхвърли мач с Кубрат Пулев в София. – Според мен шансът да се бием е петдесет на петдесет. “
По проект Джошуа би трябвало да пази пояса на Световната боксова организация (WBO), която обаче към момента не е определила наложителния си кандидат. Водач в ранглистата е Уайт, който също избяга от пердах с Пулев в София, а Милър е едвам четвърти. Според разпоредбите Джошуа би трябвало да направи наложителната отбрана в границите на 180 дни след последния си мач, който бе на 22 септември 2018-а.
Междувременно изтече информация и за планувания реванш сред първенеца на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри. След равенството посред им предходната есен двамата ще се бият още веднъж в Бруклин на 27 април или 18 май.
„ Очаквайте удостоверение до две седмици – разгласи Уайлдър. – В момента всички приказват за нас, само че и на Джошуа ще му пристигна времето. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР