Джаред Кенъниър даде всичко от себе си, но това не

...
Джаред Кенъниър даде всичко от себе си, но това не
Коментари Харесай

Джаред Кенъниър: Уитакър ми счупи ръката

Джаред Кенъниър даде всичко от себе си, само че това не беше задоволително за победа над Робърт Уитакър. Двамата бойци се биха в подглавната борба на UFC 254, което се организира предишния уикенд в Абу Даби.

Кенъниър се би добре, само че загуби с решение. 36-годишния деец споделя, че още с първия ритник Робърт му е счупил ръката, което му попречило да се показа по-добре.

" The Killa Gorilla " се раздели със серията си от 3 следващи победи с нокаут и се елементарни с фантазията си за борба с Израел Адесаня за златото. В своя акаунт в обществените мрежи Кенъниър пусна следното изказване:
Вижте тази обява в Instagram.
на Окт 25, 2020 в 4:20 PDT
" Не стана по този начин, както го желаех, само че се усещам добре. Щастлив съм от това, което демонстрирах, макар нещата, които станаха. Още с първия ритник Уитакър ми счупи ръката. Не съумях да намеря своя темп и да реализира бързо успеха. Ще приема тази загуба с горделивост. Робърт Уитакър изцяло отговори на моите упования преди борбата и след нея. Поздравления за него. Нямам самообладание още веднъж да се удрям. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР