Джанлуиджи Донарума все пак може да остане в Милан и

...
Джанлуиджи Донарума все пак може да остане в Милан и
Коментари Харесай

Обрат! Донарума остава в Милан?

Джанлуиджи Донарума въпреки всичко може да остане в Милан и да одобри предлагането за нов контракт. Младокът разпали сериозна дискусия в Италия, откакто отхвърли да обвърже бъдещето си с „ росонерите “.

Сегашният договор на 18-годишния вратар изтича през идната лято, а интерес към него имат клубове като Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед, ПСЖ и Ювентус. Според „ Скай Спорт Италия “ в последните дни изпълнителният шеф на Милан Марко Фасоне се е опитал да стопи ледовете и Донарума е почнал да обмисля офертата от „ росонерите “.

Очаква се през днешния ден сътрудникът на вратаря Мино Райола да пътува за Полша, където Донарума и младежкият народен тим на Италия играят на Европейското състезание. Темата разяснява и Синиша Михайлович, който даде дебют на Донарума в Милан, когато бе треньор на отбора.

„ Джиджио е доста добър вратар и ме е грижа за него. Но той към момента е 18-годишен и има доста да учи и да се развива. За него ще е по-добре да продължи развиването си в клуб, където е обичан и където ще получи благоприятни условия да върви нагоре. Разбирам и Райола, който прави добре работата си и докарва положителни пари на клиентите си. Но считам, че Донарума няма за къде да бърза. Той има още 20 години професионална кариера пред себе си “, сподели Михайлович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР