Джанлуиджи Буфон изигра последния си мач за националния отбор, а

...
Джанлуиджи Буфон изигра последния си мач за националния отбор, а
Коментари Харесай

Джиджи се разплака: Не ми е мъчно за мен, мъчно ми е за Италия

Джанлуиджи Буфон изигра последния си мач за националния тим, а съотборниците му го лишиха от неповторимия късмет да играе на 6-то Световно състезание.

Италия загуби баража със Швеция с общ резултат 0:1, след нулево реми на реванша в Милано.

След него стана ясно, че 175-ят мач на Джиджи ще е и негов финален.

"Не ми е мъчително за мен, мъчително ми е за италианския футбол. Провалихме се в нещо, което е от голямо значение за цялата страна. Съжалявам, че приключвам по този метод, а не че времето ми е изтекло, " съобщи през сълзи пазач №1 на Апенините.

"Само тези, които са играли в такива мачове, знаят какъв брой са тежки. Не успяхме да покажем най-хубавото от себе си. Не успяхме да стигнем до гол. Баражите се вземат решение от дребни епизоди и те се случиха против нас, само че ние сами сме си отговорни, " добави легендата.

"Ние имаме горделивост, мощ, непримиримост. Знаем по какъв начин да се вдигнем и постоянно сме го правили. Напускам един тим на Италия, за който съм уверен, че ще се оправи. Прегръщам всички, изключително тези, които споделяха моя път, " сподели още той.

"Вината е на всички нас. Няма да има изкупителни жертви. Печелим дружно и губим дружно, " приключи разплаканият Джиджи Буфон.

This legend did not deserve to go out like this. Truly pain!

Buffon ❤️pic.twitter.com/NNMfmLbUCf
— Lega Serie A (@SerieAchannel) November 13, 2017
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР