Джанет Мериман дори не мислеше да се омъжи втори път,

...
Джанет Мериман дори не мислеше да се омъжи втори път,
Коментари Харесай

Няма ли срам?! 80-годишна булка разгневи мрежата с разголената си булчинска рокля (СНИМКА)

Джанет Мериман даже не мислеше да се омъжи повторно, изключително на тази възраст (Джанет е на 80 години ). Но събитията, които се случиха в живота на старата жена, трансформираха нейния мироглед за нещата.

Когато е на 15 години, тя среща брачна половинка си, с който живеят дружно дълги години. Но трагично го губи през 2007 година Близки стартират да виждат, че Джанет е спряла да се усмихва, а след заминаването на внучка й всеки ден се чувства все по-самотна и изоставена.

Така беше, до момента в който не срещна комшия, който неотдавна се беше развел с жена си. Тя имаше смелостта да го предложения на вечеря. След няколко взаимни вечери те станаха неразделни.

Джанет реши да се възползва оптимално от втория си късмет за обич: тя се омъжи наново и на своя специфичен ден облече зашеметяваща рокля, която в никакъв случай не би се осмелила да носи преди.

 стара жена разголена рокля

Видео на 80-годишна младоженка, която опитва прекомерно съблазнителна рокля за сватбата си с 60-годишен избраник, стана вирусно и натрупа над 1 милион гледания. Някои коментатори се възхищаваха на смелостта и невероятния външен тип на бабата. Но имаше и такива, които не пропуснаха опцията да порицаят разголения тоалет. Те означиха предизвикателното деколте и цепката на роклята до бедрата, които са неприемливи за такава „ вековна “ възраст. И като цяло те реагираха отрицателно на концепцията да се жениш на 80 години.

Честно казано, сватбеното облекло наподобява ужасно: бяла дантелена рокля без презрамки с висока цепка – същинска класика в женския дрешник.

За благополучие Джанет Мериман не обръща внимание на завистници и злобни критици. Тя може да каже с убеденост, че в този момент се усмихва повече от всеки път в живота си, тъй като избраникът й доста я разсмива.

Въпреки че някои може да видят тоалета на Джанет Мериман като провокативен или неудобен, нейната храброст въодушевява свободата да носите това, което ви кара да се чувствате уверени и красиви, без значение от възрастта или мнението на другите. Никога не е късно да се влюбите, да станете щастливи и да покажете своята характерност.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР