Джанет Джексън е една от певиците, която винаги се раздава

Джанет Джексън е една от певиците, която винаги се раздава ...

Какъв режим спазва Джанет Джексън?

Джанет Джексън е една от певиците, която винаги се раздава на сцената. Но докато преди близо 10 години можехме да я видим да пее и танцува в по-оскъдни костюми, показващи стегнатите ѝ бедра, сега тя предпочита тъмни и широки тоалети. Да не говорим, че скоро не сме я виждали в дрехи, различни от черните. Но няколко месеца преди 55-ия ѝ рожден ден, тя е решила да промени това и да влезе във форма.
Наскоро изпълнителката сподели кадър в Instagram, на който показва как прави шпагат в залата. Според близки до нея, тя е решила да участва в популярното предизвикателство по време на пандемията, наречено #splitchallenge. При него всеки ден се изпълняват различни упражнения за разтягане и подобряване гъвкавостта на тялото.
Какво включва режимът на Джанет Джексън за перфектна форма?Вдигане на тежести вместо кардиоСестрата на Майкъл Джексън не обича да споделя много от рутинната си грижа в социалните мрежи. Но за сметка на това нейният треньор Полет Сиблис разкрива, че тя полага доста усилия, за да влезе във форма и за целта вдига тежести.
Още през 2017 г. инструкторът, който помага на певицата в спортуването, разкрива пред E!Online, че след раждането на сина си тя успява да свали цели 70 кг, при това без кардио упражнения.
„Правим по три или четири упражнения с тежести за гръб. Като я погледнете, ще си кажете, че е работила един час кардио с мен, но реално с тежестите се повишава сърдечната честота, с което по време на сесията също се горят мазнини“, пояснява той.
Днес певицата продължава да следва съветите на Сиблис, дори и да тренира у дома.По публикацията работи:

Източник: dnes.bg