ДЖАКСЪНВИЛ, Флорида (AP) — Отличният бърз пас Джош Алън и

...
ДЖАКСЪНВИЛ, Флорида (AP) — Отличният бърз пас Джош Алън и
Коментари Харесай

Изключителният бърз пас Джош Алън и Jaguars се споразумяха за 5-годишен договор за 150 милиона долара, казва източник на AP

ДЖАКСЪНВИЛ, Флорида (AP) — Отличният бърз пас Джош Алън и Джаксънвил Джагуарс реализираха съглашение в сряда за петгодишен контракт за 150 милиона $, който включва обезпечени 88 милиона $, сподели човек, осведомен с договарянията.

Човекът приказва с Асошиейтед прес при изискване за анонимност, защото договорката не е била публично подписана или оповестена.

Сделката прави Алън третият най-добре заплатен отбранителен състезател в лигата по междинна заплата след Ник Боса от Сан Франциско и Крис Джоунс от Канзас Сити.

Ягуарс използваха франчайзинг етикета си за Алън при започване на март, до момента в който работеха по дълготрайна договорка, която щеше да го задържи в Джаксънвил през разцвета му.

Алън, седмият избор в драфта за 2019 година, сложи връх за франчайз за един сезон със 17½ сака през последната година от контракта си за новобранец и е с 10 по-малко от марката в кариерата на тима (55), държана от Тони Бракенс (1996-2003).

Ягуарс пуснаха трима титуляри в отбрана — корнербека...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР