ДЖАКСЪНВИЛ, Флорида (AP) — Джаксънвил Джагуарс може да си върне

...
ДЖАКСЪНВИЛ, Флорида (AP) — Джаксънвил Джагуарс може да си върне
Коментари Харесай

Jaguars се надяват да си върнат QB Тревър Лоурънс и WR Крисчън Кърк за победа и финал на Titans

ДЖАКСЪНВИЛ, Флорида (AP) — Джаксънвил Джагуарс може да си върне куотърбека Тревър Лоурънс и приемника Крисчън Кърк за техните край на постоянния сезон в Тенеси, мач, който ще помогне за определянето на AFC South.

Лорънс пропусна удара с 26-0 на Каролина в неделя заради изкълчено рамо при мятане, поставяйки завършек на поредност от 51 поредни старта за номер, 1 избор в плана за 2021 година Кърк отсъства в последните четири мача, до момента в който се възстановяваше от интервенция на слабините.

Треньорът Дъг Педерсън сподели в понеделник, че Лорънс „ напредва “ и „ несъмнено се усъвършенства “. Той не тренира предходната седмица и беше изключен в петък. Педерсън добави, че ще „ видят какви могат да бъдат рестриктивните мерки му “ в сряда.

Ягуарите (9-7) чакат да отворят 21-дневния подготвителен прозорец на Кърк в сряда и да видят какъв брой ще може да направи в тренировките. Кърк бягаше в профил предходната седмица. Той нарани слабините си, до момента в който хващаше 26 ярда в първия мач против Синсинати на 4 декември.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР