ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Републиканският губернатор на Мисисипи Тейт Рийвс

...
ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Републиканският губернатор на Мисисипи Тейт Рийвс
Коментари Харесай

Републиканският губернатор на Мисисипи пренебрегва разширяването на Medicaid и се съсредоточава върху работните места в щата

ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Републиканският губернатор на Мисисипи Тейт Рийвс сподели, че съзнателно заобикаля горещи въпроси и политически спорове в неговия щат щатската тирада в понеделник, вместо това приканва законодателите да поддържат икономическото развиване посредством финансиране на пътища, пристанища и мостове.

Рийвс в никакъв случай не загатна един от най-обсъжданите въпроси до момента на тази законодателна сесия – опцията Мисисипи, един от най-бедните щати в Съединени американски щати, може да разшири преимуществата на Medicaid за още стотици хиляди свои поданици

Той прикани законодателите да основат 12 магнитни учебни заведения, които се концентрират върху математиката и инженерството, и да основат стратегии за чиракуване, тъй че гимназиалните учениците могат да развият професионални умения.

Рийвс, който беше встъпил в служба за втория си мандат през януари, сподели, че държавното управление би трябвало да се меси допустимо минимум в живота на хората.

„ Трябва да бъдем рационални и внимателни “, сподели той. „ Трябва да изисква...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР