ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Натиск за съживяване на процеса на

...
ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Натиск за съживяване на процеса на
Коментари Харесай

Процесът на инициатива за гласуване в Мисисипи е изправен пред стесняване на пътя към възстановяване

ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Натиск за възкръсване на процеса на самодейност за гласоподаване в Мисисипи е в заплаха, защото предложенията получават слаба поддръжка от републиканците в Сената, Камарата и Сената прокарват доста разнообразни проекти.

С тесни 26-21 гласувания в четвъртък Сенатът на щата даде първо утвърждение на законопроект, който ще разреши на жителите на Мисисипи да слагат някои политически оферти в бюлетините за целия щат. Но няколко републиканци в Сената, които преобладават в камарата, гласоподаваха срещу предлагането, което към този момент съдържа съществени разлики от конкурираща се мярка, призната от Камарата през януари.

„ В този миг бих го нарекъл поддържане на живота, “ сподели сенатор Дейвид Паркър, републиканският спонсор на предлагането на Сената, когато беше запитан за възкръсване на инициативния развой.

Решение на Върховния съд на щата през 2021 година анулира процеса за слагане на проблеми в бюлетините за целия щат. През 2022 година и 2023 година Камарата на представители...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР