ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Между законодателните лидери в Мисисипи се

...
ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Между законодателните лидери в Мисисипи се
Коментари Харесай

Законодателите в Мисисипи се придвижват към конфронтация за това как да плащат за държавните училища

ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Между законодателните водачи в Мисисипи се натрупва спор по отношение на това дали да трансформират формулата за финансиране на образованието или да я изоставят и да дефинират нов.

Щатският Сенат гласоподава в четвъртък, без съпротива, да направи няколко промени в Програмата за съответно обучение в Мисисипи, която е в закон от 1997 година Действието пристигна ден откакто Камарата гласоподава за занемаряване MAEP и го заменете с нова формула.

MAEP е предопределен да даде на учебните квартали задоволително пари, с цел да дават отговор на университетските стандарти на приблизително равнище. Базира се на няколко фактора, в това число разноски за образование, администрация, употреба и поддръжка на учебните заведения и други помощни услуги.

„ Също по този начин разрешава на началниците на дистрикти да знаят почти какво получават всяка година, тъй като ние имат справедлива формула “, сподели в четвъртък ръководителят на комисията по обучение на Сената Денис ДеБар, R-Leakesville.

Предложението на Сената мож...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР