ДЖАКСЪН, мис. (AP) – Чернокож бивш шофьор на доставка в

...
ДЖАКСЪН, мис. (AP) – Чернокож бивш шофьор на доставка в
Коментари Харесай

Съдебният процес иска 5 милиона долара за чернокож бивш шофьор на доставка, който казва, че бели мъже са стреляли по него в Мисисипи

ДЖАКСЪН, мис. (AP) – Чернокож някогашен водач на доставка в Мисисипи, който споделя, че двама бели мъже са стреляли в работния му ван и по-късно го преследва във високоскоростно гонене предходната година заведе ново дело против мъжете и някогашния му шеф FedEx.

Това е второто гражданско дело от името на D'Monterrio Gibson и то търси най-малко 5 милиона $. Двамата мъже бяха съдени за опит за ликвидиране и други обвинявания, само че арбитър разгласи погрешен развой това лято.

Гибсън не беше ранен по време на конфликта на 24 януари 2022 година в Брукхейвън, на към час път с кола южно от Джаксън. FedEx го накара да се върне на работа по същия маршрут и това му аргументи „ меланхолия, стрес, безпокойствие, загуба на сън и прочувствена болежка и страдалчество “, съгласно делото. То беше подадено от юрист Карлос Мур на 20 ноември в щатския съд.

Говорителят на FedEx Остин Кемкер сподели в изказване в сряда пред Асошиейтед прес: „ Нашият главен приоритет постоянно е сигурността и благосъстоянието на нашите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР