ДЖАКСЪН, г-ца (AP) — Нов закон на Мисисипи ще позволи

...
ДЖАКСЪН, г-ца (AP) — Нов закон на Мисисипи ще позволи
Коментари Харесай

Мисисипи ще позволи по-бързо покритие на Medicaid по време на бременност, за да се опита да помогне на жените и бебетата

ДЖАКСЪН, госпожица (AP) — Нов закон на Мисисипи ще разреши по-ранно покритие на Medicaid за бременни дами в опит да се подобрят здравните резултати за майките и бебета в неприятно положение с най-лошото равнище на детска смъртност в нацията.

Законът за „ хипотетична подготовка “, подписан във вторник от републиканския губернатор Тейт Рийвс, ще стане закон на 1 юли. В него се споделя, че Medicaid ще заплаща за бременна извънболнична здравна помощ на дамата до 60 дни, до момента в който се преглежда молбата й за финансираната от държавното управление застрахователна стратегия.

Обработката на молбите за Medicaid може да отнеме седмици и лекарите споделят, че ранната пренатална грижа е жизненоважна.

Застъпническата група Mississippi Black Women's Roundtable похвали новия закон, който беше признат от следения от републиканците Законодателен орган с поддръжката на двете партии.

„ Това съставлява забележителна стъпка напред в напъните за основаване на по-добро здраве за дамите и техните фамилии “,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР