Джак Сок се промъкна през задната врата, за да участва

...
Джак Сок се промъкна през задната врата, за да участва
Коментари Харесай

Джак Сок: Защо да не спечеля титлата?

Джак Сок се промъкна през задната врата, с цел да взе участие в заключителния шампионат на АТП в Лондон. Той се възползва от обстановката, завоюва шампионата в Париж и се класира девети в " Race to London ". Предварително се знаеше, че Стан Вавринка не може да играе и Сок се причисли към милионерския шампионат.

След снощната си трагична победа над Александър Зверев, той към този момент е е голямо самочувствие и към този момент мечтае за купа:

 Джак Сок победи Александър Зверев с 6:4, 1:6, 6:4
Джак Сок се пребори за полуфинална борба с Гришо, неповторим късмет за първата ни ракета

Григор Димитров може да приключи годината като №3 в света

" Защо да не печеля купата? Играл съм с Григор няколко пъти. Той завоюва първия път, само че по-късно съумях да реализира някои победи против него. Разбира се, мисля, че той е малко по-различен състезател от последния път, когато играхме. Той като че ли откри играта си, знае тъкмо какво желае да прави на корта. И си проличава през цялата година. Стига до решаващите етапи на шампионати съвсем всяка седмица, наложи се в топ 10, дори в топ 5, не съм сигурен.

Аз обаче играя с огромна убеденост след Париж. Спечелих някои мачове тук, класирах се за полуфиналите. Никога не знаеш какво ще се случи. Не мисля толкоз напред.

Имам отлична статистика против Роджър, в случай че играя против него. Това ще помогне " сподели Сок и се засмя, тъй като не е печелил сет против " Маестрото ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР