Джак Сок е вторият финалист на Мастърса в Париж. Американецът

...
Джак Сок е вторият финалист на Мастърса в Париж. Американецът
Коментари Харесай

Сок спря Бенето и е само на победа от място в Лондон

Джак Сок е вторият финалист на Мастърса в Париж. Американецът постави завършек на превъзходния поход на ветерана Жулиен Бенето и след 7:5, 6:2 си обезпечи място в борбата за трофея, където негов противник ще бъде квалификанта Филип Краинович.

Бенето бе победил поредно трима от топ 15 на света в лицето на Жо-Вилфрид Цонга, Давид Гофен и Марин Чилич. Силите му обаче не стигнаха за сериозна опозиция на Сок, който се приближи единствено на една победа от това да заеме последното място за финалния Мастърс на осемте най-хубави.

Преди началото на седмицата сходно развиване изглеждаше в областта на фантастиката, само че Сок се възползва от отпаданията на своите съперници, а трофей в Париж ще значи и класиране в Лондон, както и първа купа на Мастърс шампионат.

В първия сет играта на двамата бе непостоянна като имаше общо пет пробива. Три от тях обаче бяха за американеца, който по този метод стигна до триумфа. Във втората част Бенето поведе с 2:1, само че оттова насетне Сок бе цялостен стопанин на корта, взе пет поредни гейма и си обезпечи място на финала.

Сензация - квалификантът Краинович е на край на Мастърса в Париж!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР