Джак Ма, ръководителят на една от най-големите компании в Китай

...
Джак Ма, ръководителят на една от най-големите компании в Китай
Коментари Харесай

Джак Ма става член на китайската комунистическа партия, по заслуги

Джак Ма, ръководителят на една от най-големите компании в Китай в региона на онлайн търговията Алибаба стана член на китайската комунистическа партия, оповестяват китайски медии, представени от ТАСС.

" В годината на 40-тата годишнина на политиката на промяна и неприкритост Централен комитет на на Китайската комунистическа партия, Централният комитет реши да отдаде респект на група от хора, които имат специфичен принос за нейното израстване ", оповестяват китайските медии.

Според тях, " в сходство с работата, осъществена за осъществяване на политиката във всеки район, бяха определени и претендентите. След разглеждане от Координационния съвет бяха определени общо 100 души, предложени за присъединение към партията, в това число създателят на Алибаба Джак Ма, както и шефът на най-голямата телекомуникационна компания Тенсент в Китай, Ма Хуатен ".

" Джак Ма сътвори Алибаба Груп - една от най-големите платформи за електронна търговия в света, която се трансформира в тласък за увеличение на вътрешното търсене в Китай и основаване на нужната инфраструктура за дребни и междинни предприятия. Ръководството на Алибаба се подрежда измежду първите 10 компании в света във връзка с капитализацията, което разреши на страната ни да заеме водеща позиция на международния пазар за онлайн търговия ", се споделя в известието.

Статията също по този начин отбелязва, че " при положение на възражения против предложените претенденти, които се причисляват към партията, можете да се свържете с Централен комитет на ККП по телефона, персонално или по е-поща преди 17 часа на 30 ноември ".

Алибаба Груп е една от най-големите компании за електронна търговия в света. Основана е през 1999 година от китайския предприемач Джак Ма. Капитализацията през 2018 година е към 500 милиарда $, броят на записаните консуматори е към 80 милиона души по целия свят. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР