Джак Ма, ръководителят на една от най-големите компании в Китай

...
Джак Ма, ръководителят на една от най-големите компании в Китай
Коментари Харесай

Джак Ма става член на китайската комунистическа партия, по заслуги

Джак Ма , ръководителят на една от най-големите компании в Китай в региона на онлайн търговията Алибаба стана член на китайската комунистическа партия , оповестяват китайски медии, представени от ТАСС.

" В годината на 40-тата годишнина на политиката на промяна и неприкритост Централен комитет на на Китайската комунистическа партия , Централният комитет реши да отдаде респект на група от хора, които имат специфичен принос за нейното израстване ", оповестяват китайските медии.

Според тях, " в сходство с работата, осъществена за осъществяване на политиката във всеки район, бяха определени и претендентите . След разглеждане от Координационния съвет бяха определени общо 100 души , предложени за присъединение към партията , в това число създателят на Алибаба Джак Ма, както и шефът на най-голямата телекомуникационна компания Тенсент в Китай, Ма Хуатен ".

Why is Jack Ma a member of the Communist Party of China? https://t.co/N0qFszSvDJ
— BBC Business (@BBCBusiness) 27 ноември 2018 година

 Алибаба и 40-те милиарда
Алибаба и 40-те милиарда

Властелинът на онлайн търговията - Джак Ма, мултимилиардер и създател на компанията " Алибаба "...

" Джак Ма сътвори Алибаба Груп - една от най-големите платформи за електронна търговия в света, която се трансформира в тласък за увеличение на вътрешното търсене в Китай и основаване на нужната инфраструктура за дребни и междинни предприятия. Ръководството на Алибаба се подрежда измежду първите 10 компании в света във връзка с капитализацията, което разреши на страната ни да заеме водеща позиция на международния пазар за онлайн търговия ", се споделя в известието.

Статията също по този начин отбелязва, че " при положение на възражения против предложените претенденти , които се причисляват към партията, можете да се свържете с Централен комитет на ККП по телефона , персонално или по е-поща преди 17 часа на 30 ноември ".

Алибаба Груп е една от най-големите компании за електронна търговия в света . Основана е през 1999 година от китайския предприемач Джак Ма. Капитализацията през 2018 година е към 500 милиарда $ , броят на записаните консуматори е към 80 милиона души по целия свят.

Alibaba founder Jack Ma revealed as communist party member, China state paper reveals.https://t.co/CEATwKO7Oj
— ABC News (@abcnews) 27 ноември 2018 година

 Еврокомисар Габриел вижда вдъхновяващи стартъпи в Западните Балкани
Еврокомисар Габриел вижда вдъхновяващи стартъпи в Западните Балкани

Огромна опция за кадърните и знаещите да станат богати хора, разяснява Борисов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР