Джак Кийтинг от Love Island беше изкормен“ да пропусне раждането

...
Джак Кийтинг от Love Island беше изкормен“ да пропусне раждането
Коментари Харесай

Звездата от Love Island Джак Кийтинг „изкормен“ да пропусне раждането на дъщеря си

Джак Кийтинг от Love Island беше „ изкормен “ да пропусне раждането на щерка си Мая единствено с девет минути, съгласно майката Кийли Икбал. Двамата посрещнаха дребното си момиченце предишния март.

В своите Instagram Stories Кийли разкри, че някогашната звезда на Love Island се е пробвала да стигне до болничното заведение в точния момент, само че е пристигнала малко след раждането на Мая. Отговаряйки на въпроса на почитател за това какво е правил бащата на бебето по време на раждането, тя сподели: „ Бях огромна късметлийка да имам сестра ми @grxcemia._ доста постоянен сътрудник при раждане и изстискваща ръка “, последвано от смях емоджи.

Тя показа още, че сестра й е станала очевидец на раждането едвам на 17 години. Кийли добави: „ Джак беше изкормен да дойде 9 минути след идването на Мая, бързането му беше задоволително бързащо “, съпроводено от друго смеещо се емотиконче. И Джак, и Кийли са щастливи родители на щерка си. Джак, синът на Ронан Кийтинг и Ивон Конъли, по-рано изрази вълнението си по отношение на взаимното роди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР