Джак Грийлиш се превърна в най-скъпия британски футболист в историята,

...
Джак Грийлиш се превърна в най-скъпия британски футболист в историята,
Коментари Харесай

Легенда на Манчестър Юнайтед за най-скъпия футболист на Манчестър Сити: Не бих му дал дори да ми чисти обувките

Джак Грийлиш се трансформира в най-скъпия английски футболист в историята, когато през предишното лято Манчестър Сити заплати за него €117,5 млн. на Астън Вила. Легендата на Манчестър Юнайтед - Дуайт Йорк, обаче е наскърбен от обстоятелството, че сега крилото на „ жителите “ се употребява с по-високо самопризнание измежду почитателите на „ виланите “, в сравнение с самият той.

„ Все още няма по-добър състезател от мен за Астън Вила във Висшата лига, макар че това се скрива под килима. Бях участник в два финала на „ Уембли “ с този тим, завоювах два пъти Купата на лигата. Имах в действителност положителни връзки с почитателите, само че съм малко отчаян, че за времето във Вила не получих признанието което заслужавах. Джак Грийлиш бе продаден за 100 милиона паунда?! Да, хората бяха разочаровани, само че към момента го одобряват за кумир. Истината е, че той даже не може да ми чисти обувките, в случай че сравнявате какво е постигнал той с Вила и какво съм направил аз “, сподели той пред FourFourTwo, представен от „ Тема Спорт “.

Йорк има съвсем 300 мача за Астън Вила преди да се причисли към Манчестър Юнайтед. Именно в оня интервал клубът бе измежду водещите в Англия, до момента в който по времето на Грийлиш „ виланите “ по-скоро се бореха за оцеляване, в сравнение с за значимите титли на „ острова “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР