Джак Грийлиш има какво още да даде на Манчестър Сити

...
Джак Грийлиш има какво още да даде на Манчестър Сити
Коментари Харесай

Грийлиш: Мога да дам на Сити много повече

Джак Грийлиш има какво още да даде на Манчестър Сити и се надява да се отплати за рекордния трансфер с голове и титли. Халфът бе притеглен през лятото за 100 милиона лири от Астън Вила, само че има единствено два гола и две асистенции в първия си сезон с екипа на първенците на Англия.

"За момента нещата вървят добре, само че мога да дам на тима надалеч повече. Честно казано, не си представях, че ще бъде толкоз мъчно, тъй че не преставам да се изучавам и да се приспособявам към ситуацията. Чух, че при някои футболисти това продължава в границите на една година. Надявам се през идващия сезон да направя тази стъпка и да завърша с повече голове и асистенции ", сподели той в изявление за Скай Спортс.
"В Сити стандартите са доста високи както на терена, по този начин и отвън него, само че поради това този клуб реализира толкоз доста триумфи последните години.

"Когато струваш 100 милиона лири и преминаваш през интервал, в който не вкарваш, хората стартират да задават въпроса дали парите са били изхарчени вярно. Къде са му головете, къде са му асистенциите? Разбирам това и се надявам да се отплатя на тима с голове и титли поради това, че ми гласоподава толкоз огромно доверие.

"Разбира се, огромната цел е Шампионската лига. Този шампионат е тотално друг от Висшата лига, а аз в никакъв случай не бях играл в Европа и доста ми се искаше да го направя. Невероятно е да слушаш химна на Шампионската лига от терена и всякога като се случи, желая да се ощипя и да ревизира дали това не е сън ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР