Джак Грийлиш е постоянно под прожекторите Етихад, откакто счупи британския

...
Джак Грийлиш е постоянно под прожекторите Етихад, откакто счупи британския
Коментари Харесай

Гуардиола: Искам повече!

Джак Грийлиш е непрекъснато под прожекторите " Етихад ", откогато счупи английския трансферен връх при прекосяването си от Астън Вила за 100 милиона паунда през 2021 година Той в действителност стана притежател на купата във Висшата лига в своя дебют акция със Сити, само че записва единствено шест гола и четири асистенции, което провокира известни рецензии. Напоследък обаче впечатлява, най-много с значим удар, маркиран при успеха с 3:1 над Арсенал на " Емирейтс ", и се счита, че Грийлиш е върнал увереността си. Пеп Гуардиола обаче желае повече от своя футболист.

" Очевидно той играе доста добре. Говоря с него за взимането на решения... качеството постоянно е било налице, само че неговият ангажимент да поема риск във значими решения тъкмо в този момент прави разликата. Той би трябвало да продължи ", показа Гуардиола.

Мениджърът на Манчестър Сити също по този начин се надява, че Кевин Де Бройне, който означи първия гол за Сити против Арсенал, се е върнал към най-хубавата си форма, като " жителите " са в добра позиция да нападат купата. Гуардиола добави за белгийския полузащитник: " Наистина добре, това е като Джак, като всички. Много се веселя за всичко. Но аз желая повече. Имам възприятието, че Кевин и Джак могат повече и могат да го създадат. Направиха фантастичен гол, само че знам условията, които имаме пред себе си, мощна конкуренция и имаме потребност играчите да имат възприятието, че могат да се оправят по-добре ".

Сити се придвижи до върха на таблицата с победа над Арсенал и ще се стреми да затвърди това състояние, защото " жителите " водят единствено по голова разлика сега, преди да подхващат пътешестване до Нотингам Форест в събота.
 
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР