Джак Грийлиш е любимец на феновете на Астън Вила и

...
Джак Грийлиш е любимец на феновете на Астън Вила и
Коментари Харесай

Английски национал изуми с липса на знания

Джак Грийлиш е любим на почитателите на " Астън Вила " и една от младите звезди в състава на Англия в Евро 2020. Халфът постоянно е бил хвален за интелигентното си напредване по терена и отличния взор над играта. Грийлиш обаче шокира ентусиастите с липса на обикновено познание.

Откъс от последното му изявление пред talkSPORT се трансформира в шлагер в обществените мрежи. Въпросът на репортерката е " Дийн Смит (мениджърът на " Вила " ) споделя, че си футболна енциклопедия. Откъде идва това? ". Грийлиш дава отговор " Какво съм? ", при което журналистката повтаря въпроса си, само че националът на " Трите лъва " декларира " Нямам концепция какво значи това ". Обърканият Грийлиш се нуждае от пояснения, с цел да разбере какво го питат.



" Добре че си добър на футбол, Джак ", майтапи се почитател в мненията под клипа.

Грийлиш си извоюва място в тима на Гарет Саутгейт за еврошампионата след впечатляващ сезон, в който означи 7 гола и направи 12 асистенции в 27 дуела във Висшата лига. Бившият отбор на Стилиян Петров е сложил на полузащитника цена от към 100 млн. евро и към този момент тя отблъсква проявяващите интерес към него водещи тимове на Острова.

Халфът остана неизползвана запаса при успеха на Англия с 1:0 против Хърватия на старта в Евро 2020, само че се надява да запише минути довечера, когато в късния мач от група 4 на шампионата " Трите лъва " играят с Шотландия. Успех против " гайдарите " ще бъде задоволителен на Англия за място в осминафиналната фаза.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР