Джак Дрейпър постигна зашеметяваща победа в пет сета на Откритото

...
Джак Дрейпър постигна зашеметяваща победа в пет сета на Откритото
Коментари Харесай

Тенис звезда на Откритото първенство на Австралия повърна в кошчето за боклук на корта мигове след невероятно завръщане

Джак Дрейпър реализира зашеметяваща победа в пет сета на Откритото състезание на Австралия... преди да повърне в кошчето моменти след успеха си.

Британецът беше изправен пред ранно отпадане в Мелбърн Парк, когато Маркос Гирон поведе с два сета на един, единствено за Дрейпър да натисне комутатор и да завоюва идващите два, като в последна сметка изпревари американеца с 6-4 3-6 4- 6 6-0 6-2. Двамата се ръкуваха в мрежата, преди Дрейпър да се втурне да повърне.

22-годишният състезател в никакъв случай преди не е играл мач, който да надмине дистанцията и му лиши няколко минути, преди да успее да напусне правосъдна зала. Мачът му продължи три часа и 20 минути. Дрейпър към този момент е във втория кръг на Откритото състезание на Австралия за първи път.

Световният номер 55 се стреми да надгради върху последното си присъединяване в Големия шлем, което го видя в четвъртия кръг на Откритото състезание на Съединени американски щати, което е най-хубавото в кариерата до момента. Условията в Австралия могат да се отразят и Дрейпър явно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР