Джак Дрейпър намери място във финалния сблъсък за титлата на

...
Джак Дрейпър намери място във финалния сблъсък за титлата на
Коментари Харесай

Джак Дрейпър повали Александър Бублик и ще спори с Иржи Лехечка на финала в Аделаида

Джак Дрейпър откри място във финалния конфликт за купата на мъжкия шампионат в Аделаида, откакто победи Александър Бублик в два сета – в обособените елементи 7-6 (2), 6-4, за близо един час и 40 минути игра.

Британецът на два пъти повеждаше с пробив в откриващия сет, само че и двата пъти губеше преимуществото си, с цел да се добере в последна сметка до преднина в резултата след солидно изигран тайбрек. Във втората част сервиращите преобладаваха и един-единствен пробив ги раздели, а той бе на сметката на Дрейпър и пристигна в петия гейм.



На финала в австралийския град английският тенисист ще се изправи против Иржи Лехечка. Чехът не остави шансове на Себастиан Корда, давайки му единствено три гейма за крайното 6-2, 6-1. Лехечка направи четири пробива, като приключи с 22 уинъра и едвам шест непредизвикани за целия дуел против 29-ия в международната класация американец.

Лехечка към момента няма купа в професионалната си кариера на равнище ATP, като отстъпи на Себастиан Баес от Аржентина в два сета в Уинстън-Сейлъм предишното лято. Дрейпър също ще преследва първи трофей, като загуби финала в София преди няколко месеца от френския деец Адриан Манарино.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР