Джафар Джексън ще пресъздаде ролята на Майкъл Джексън в нов

...
Джафар Джексън ще пресъздаде ролята на Майкъл Джексън в нов
Коментари Харесай

Като две капки вода! Вижте кой ще играе Майкъл Джексън в новия филм за него

Джафар Джексън ще пресъздаде ролята на Майкъл Джексън в нов филм за него. Двамата си наподобяват като две капки вода, тъй като Джафар в действителност е племенник на световноизвестната звезда.

През януари филмовото студио Lionsgate разгласи, че са избрали за титулярната роля точно неговия племенник. Джафар едно от седемте деца на брата на Майкъл - Джермейн Джексън. Режисьор на кино лентата е Антоан Фукуа, който стои зад кинохитовете " Закрилникът ", " Тренировъчен ден " и " Велкиолепната седморка " с присъединяване на Дензел Уошингтън.

Холивудските стачки леко осуетяват скоростта, с която се движи продукцията. " Трябваше да стартираме да снимаме тази година ", показа Фукуа. " Племенникът на Майкъл, Джафар, го играе - нереално е какъв брой доста наподобява на Майкъл. Направо е стряскащо ". 

Режисьорът увери почитателите, че няма да спестят правота, пресъздавайки живота на Краля на попа: " Просто ще разкажем обстоятелствата такива, каквито са - положителните, неприятните и злите ". От Lionsgate също потвърдиха, че " ще адресират всички аспекти от живота на Джексън ".

Много е евентуално звездният племенник да пее във кино лентата, защото през 2019 Джафар издава сингъл - " Got Me Singing ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР