Джада Пинкет Смит е била на пътешествие за изцеление. В

...
Джада Пинкет Смит е била на пътешествие за изцеление. В
Коментари Харесай

Джейда Пинкет Смит предполага, че шамарът на Уил Смит за Оскарите ги е сближил: „Винаги ще бъда до него“

Джада Пинкет Смит е била на странствуване за излекуване. В новите си записки „ Worthy “ артистът има за цел да унищожи идеализираните усещания за връзките и живота на звездите, като споделя за личния си брак с Уил Смит.

Въпреки че бракът им постоянно е бил в светлината на прожекторите, получи в допълнение внимание предходната година, когато Смит удари комика Крис Рок по време на Оскарите поради смешка за нея. Двойката, без да знае за света, беше разграничена по това време.

Пинкет Смит сподели, че до момента в който шамарът и това, което е довело до него, са „ историята на Уил за описване “, тя допусна, че случаят им е оказал помощ да се сближат.

Асошиейтед прес предишния месец, че механически към момента са женени и работят за разрешаване на казуса.

„ Ние се обичаме... сега, до момента в който приказваме, разбираме по какъв начин наподобява това за нас. Но няма делене. Няма „ ще се разведем “, сподели тя пред АП. „ Няма да се откажа от този пич. И той не се отхвърля от мен… Така че, дано просто спрем и дано стигнем до това надълбоко излекуване и да разберем това. “

Пинкет Смит също отваря в нейната нова книга за нейните тийнейджърски години, които бяха белязани от търговия с опиати и предпочитание да откри личната си стойност в бурна среда.

Повече от две десетилетия Пинкет Смит поддържаше фасада на благоденствие, до момента в който частно се бореше с меланхолия и безизходност, които съгласно нея в последна сметка се трансформирали в „ вилнеещ пъклен огън “.

Въпреки това, което мнозина възприеха като съвършен живот, Пинкет Смит сподели, че неразрешените проблеми замъгляват способността й да вижда позитивните неща.

„ Вероятно имах съвършения живот. Просто не можех да го видя, тъй като в мен имаше толкоз доста болежка и несъвършенство “, сподели тя пред „ CBS Mornings “. „ Трябваше да мина през дълъг лековит развой, с цел да стигна до място на наслада и благополучие. “

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР