Джъд Тръмп води на Рони О`Съливан с 5-3 фрейма след

...
Джъд Тръмп води на Рони О`Съливан с 5-3 фрейма след
Коментари Харесай

Джъд Тръмп води на О'Съливан с 5-3 след първата сесия във финала на Гран При

Джъд Тръмп води на Рони О`Съливан с 5-3 фрейма след края на първата сесия от финала посред им на Световната Гран При в британския град Лестър.

" Асото в колодата " дръпна с 4-0, само че " Ракетата " понижи вредите след 15-минутната отмора, с цел да резервира шансове за трети успех от конкуренцията. Тръмп, който гони четвърта корона, потегли с брейк от 74 точки, като направи още един халф-сенчъри брейк от 69 в четвъртата партия за безапелационен на пръв взор задатък от 4-0.

Рони правеше доста и необикновени неточности в играта си, които доведоха до сериозното му закъснение рано-рано във финала, само че и Тръмп не беше ослепителен, което в последна сметка докара до три фрейма за " Гения от Чигуел " след паузата. Два от тях бяха гарнирани със серии от 60 и 63 точки, до момента в който Тръмп направи 61 в седмия фрейм.
 Спортист от друго измерение - Ракета отвън вселената!
Спортист от друго измерение - Ракета отвън вселената!

Рони О`Съливан не стопира да покорява нови и нови върхове

Така двамата ще доиграят днешния край с упования за надалеч по-качествен и ефективен конфликт, какъвто повелява на мач сред първия и втория в международната класация. Вечерният сеанс започва в 21:00 часа българско време, а спечелилият ще си тръгне със 100 000 паунда.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР