Джъд Тръмп разгроми Джак Лисовски с 9:2 и спечели 21-ва

...
Джъд Тръмп разгроми Джак Лисовски с 9:2 и спечели 21-ва
Коментари Харесай

Тръмп: Не съм си почивал от 2 години и сега жъна успехите


Джъд Тръмп разгроми Джак Лисовски с 9:2 и завоюва 21-ва ранкинг купа в кариерата си, печелейки за втора поредна година Германския Мастърс.

“Невероятно е, че победих още веднъж. И за двамата ни с Джак беше мъчно прекарване, че пропуснахме “Мастърс”-а. Хубаво е, че двамата се класирахме на финала в този момент. Винаги е тежко да играя против него, тъй като сме другари. Никога няма да е същото чувство, както когато играя против различен играч.

За мен е значимо да не преставам да играя по същия метод и да съблюдавам дисциплинираност, тъй като в никакъв случай не съм спирал тренировките. Реално не съм си взимал отмора през последните две години, само че се трудих доста и в този момент ожънвам триумфите.

Брендън (Паркър) е индивидът, който отвори снукъра за европейските страни, като стартира с по-малки шампионати и след това се стигна до Европейския Мастърс. Берлин се трансформира в доста особено място за снукъра, почитателите обичат играта и аз постоянно съм се вълнувал доста, когато кацна на летището и знам, че ще играят пред немска аудитория. Особено доста се любувах на триумфа предходната година, тъй като беше пред фантастичните фенове”, сподели Тръмп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР