Джаафар Джексън, племенникът на Майкъл Джексън, ще се превъплъти в

...
Джаафар Джексън, племенникът на Майкъл Джексън, ще се превъплъти в
Коментари Харесай

Ето кой ще изиграе ролята на Майкъл Джексън в нов биографичен филм


Джаафар Джексън, племенникът на Майкъл Джексън, ще се превъплъти в облика на Краля на попа в биографичен филм, оповестяват международните информационни организации.

Филмът, озаглавен " Майкъл ", ще бъде режисиран от Антоан Фукуа ( " Тренировъчен ден " ). Биографичната лента ще изследва " комплицирания човек, трансформирал се в Краля на попа ", се показва в изказване, направено от компания " Лайънсгейт ". Филмът ще включва " всички аспекти " от живота на Джексън и забележителните му осъществявания, с помощта на които той стана икона в музикалния свят ". " За мен е чест да вдъхна живот на историята на чичо ми Майкъл ", показа на собствен ред 26-годишният Джаафар Джаксън в Инстаграм. " Ще се забележим скоро ", написа той, обръщайки се към почитателите.

Джаафар Джексън е наследник на Джърмейн Джексън, един от по-големите братя на Краля на попа, басист и артист на групата " Джексън файв ". Подобно на чичо си, Джаафар се изявява от ранна детска възраст и стартира да пее и танцува на 12 години. През 2019 година той издава дебютния си сингъл " Got Me Singing ". Ролята на Краля на попа в " Майкъл " ще бъде неговият актьорски дебют.

Снимките за кино лентата ще стартират тази година. Продуцент е Греъм Кинг ( " Бохемска рапсодия " ), който споделя, че Джаафар Джексън има естествената дарба да наподоби чичо си и да му вдъхне живот.  

" Джафар е въплъщение на сина ми. Прекрасно е да видя по какъв начин той продължава артистичното и изпълнителско завещание на семейство Джексън ", споделя Катрин Джексън, майката на Майкъл Джексън.

" Майкъл " ще бъде оторизиран портрет на Краля на попа, който умря през 2009 година на 50-годишна възраст. Сценарият за филм, който ще бъде продуциран със съдействието на наследниците на артиста, е поверен на Джон Логан ( " Гладиатор ", " Авиаторът " ).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР