Дж. К. Роулинг заяви, че няма да прости на звездите

...
Дж. К. Роулинг заяви, че няма да прости на звездите
Коментари Харесай

Дж. К. Роулинг заяви, че няма да прости на Даниел Радклиф и Ема Уотсън

Дж. К. Роулинг съобщи, че няма да елементарни на звездите от кинопоредицата " Хари Потър ", Даниел Радклиф и Ема Уотсън, за това, че са подкрепили " придвижване, целящо да подкопае мъчно извоюваните права на дамите ".

Авторката разкритикува актьорите и че употребяват своите платформи, с цел да поддържат малолетни деца, които желаят да сменят пола си.

Гръмогласната активистка за правата на дамите съобщи, че хората, които застават зад сходна самодейност измежду подрастващите, би трябвало да се извинят на травматизираните деца, които след това съжаляват за решението си и на уязвимите дами, които не желаят да разделят персоналното си и интимно пространство с транс хора.

Роулинг гласно се опълчи на това да се разреши на децата да сменят пола си, до момента в който Радклиф и Уотсън бяха открити в поддръжката си към транс общността.

Откровението ѝ идва след критика, написана от водещия педиатър доктор Хилари Кас, която откри, че на младежите във Англия е позволено да сменят пола си въз основа на " удивително слаби доказателства ".

В своя отчет доктор Кас предизвести, че има " липса на задълбочени проучвания " за резултатите от даването на хормони на децата, допълвайки, че токсичността в дебата по въпроса е станала " изключителна ". Пишейки в обществената мрежа X, след публикуването на отчета, Роулинг разгласи, че това е " повратен " миг и че " разкрива нещастието " да се разреши на децата да сменят пола си.

Запитана дали би дала прошка на Радклиф и Уотсън за това, че се разграничиха от позицията ѝ, писателката разгласи, че това няма да се случи. " Знаменитостите, които се причислиха към придвижване, целящо да подкопае мъчно извоюваните права на дамите и които използваха своите платформи, с цел да поддържат промяната на пола на малолетни, могат да спестят извиненията си ", съобщи още авторката.

" През последните четири години Хилари Кас организира най-сериозния обзор на медицинските доказателства за деца сменящи пола си, който в миналото е бил осъществяван. Броени часове след стартирането му в пресата, ангажираните идеолози се удвоиха. Това са хора, които считат съперниците си за " крайнодесни ", тъй като желаят да знаят, че има верни инспекции и проучвания, преди аутисти, гейове и измъчвани деца - групи, които са свръхпредставени в клиниките за промяна на половете - да бъдат оставени стерилни и без оргазъм, за цялостен живот ", добавя Роулинг.

" Дори и да не се срамувате от поддръжката си за това, което в този момент наподобява като тежка здравна неточност, даже и да не желаете да приемете, че може да сте сбъркали, къде е възприятието ви за самозапазване? Вагонът, на който сте се качили толкоз радостно, се носи към канара. И в случай че звуча ядосана, това е, тъй като съм демонски ядосана. Прочетох отчета на Кас тази заран и гневът ми нараства през целия ден. Децата са били необратимо ощетени и хиляди са съучастници, освен медици, само че и гласовете на звезди, съществени медии и цинични корпорации ", не скри разочарованието и гнева си Дж.К.Роулинг.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР